Διαμερίσματα στην Αθήνα

Επιπλωμένα διαμερίσματα προς
ενοικίαση στην Αθήνα

Δες επιπλωμένα διαμερίσματα

Η Αθήνα είναι μία από τις πιο συναρπαστικές ευρωπαϊκές πόλεις για να ζεις. Ιστορική πρωτεύουσα του δυτικού πολιτισμού και σύγχρονη μητρόπολη, η Αθήνα είναι γεμάτη ζωή και ενέργεια. Γοητευτική, αλλά και πολύβουη, δεν αφήνει κανέναν ασυγκίνητο.

Αν θες να νοικιάσεις ένα επιπλωμένο διαμέρισμα σε μηνιαία βάση μπορείς να το κάνεις εύκολα και γρήγορα μέσω της Blueground. Τα άνετα και όμορφα ενοικιαζόμενα διαμερίσματά της σε κάνουν να νιώθεις σαν στο σπίτι σου, από την πρώτη στιγμή. Κάθε σπίτι είναι άμεσα διαθέσιμο προς ενοικίαση για όσο χρονικό διάστημα χρειάζεσαι, από έναν μήνα, μέχρι έναν χρόνο ή και περισσότερο.

Υπάρχουν πολλοί λόγοι για να νοικιάσεις ένα σπίτι στην Αθήνα. Είτε έρχεσαι για δουλειά, για σπουδές ή απλώς για διακοπές διαρκείας, τα διαμερίσματα της Blueground αποτελούν την καλύτερη επιλογή.

Τα μοναδικα πλεονεκτηματα που σου προσφερει η Blueground:

  • Πλήρως επιπλωμένα και εξοπλισμένα διαμερίσματα, όπου αισθάνεσαι σαν στο σπίτι σου
  • Ιδανική σχέση ποιότητας-τιμής για μακροχρόνια διαμονή
  • Ευέλικτη διάρκεια μίσθωσης και όροι συμβολαίου σύμφωνα με τις ανάγκες σου
Αθήνα

Ανακάλυψε τα
διαμερίσματα
στην Αθήνα

Τα τελευταία χρόνια, η ανάγκη για ενοικιαζόμενα πλήρως επιπλωμένα σπίτια στην πρωτεύουσα έχει αυξηθεί. Όλο και περισσότερος κόσμος αναζητά διαμονή υψηλού επιπέδου στην Αθήνα. Κάποιοι, αναζητούν επιπλωμένα διαμερίσματα για μικρό χρονικό διάστημα, ενώ άλλοι, για μεγάλο.

Η Αθήνα αποτελεί ένα δημοφιλή προορισμό διότι συνδυάζει την ιστορία και τον αρχαίο πολιτισμό με το σύγχρονο τρόπο ζωής. Εδώ θα βρεις από μουσεία και αρχαιολογικούς χώρους παγκοσμίου φήμης όπως το Μουσείο της Ακρόπολης και το Ηρώδειο, μέχρι θεατρικές σκηνές και βραβευμένα εστιατόρια υψηλής γαστρονομίας.

Επίσης, το να μένεις στην Αθήνα σημαίνει πως μέσα σε λίγα λεπτά μπορείς να βρεθείς σε όμορφες παραλίες για ηλιόλουστες βόλτες και χαλάρωση ή σε μια ωραία ταράτσα στο κέντρο της πόλης με μοναδική θέα.

Όποιος και αν είναι ο σκοπός της επίσκεψής σου στην Αθήνα, τα επιπλωμένα διαμερίσματα της Blueground είναι η καλύτερη επιλογή για διαμονή, καθώς καλύπτουν κάθε σου ανάγκη.

Αθήνα

Οι καλύτερες περιοχές να μένεις
στην Αθήνα

Τα ενοικιαζόμενα σπίτια της Blueground βρίσκονται στις καλύτερες περιοχές της Αθήνας. Γνώρισε την κάθε περιοχή ξεχωριστά και διάλεξε αυτή που σου προσφέρει όσα ζητάς. Η επιλογή είναι δική σου.

Διαμερίσματα στο Κολωνάκι

Διαμερίσματα
στο Κολωνάκι

Γοητευτικό, ζωντανό και κοσμοπολίτικο, το Κολωνάκι θεωρείται η πιο σικ περιοχή του κέντρου. Ξεχωρίζει για τον ευρωπαϊκό του αέρα, την αρχιτεκτονική, τα μουσεία και τις γκαλερί, και φυσικά, για τις ιδιαίτερες μπουτίκ και τα βραβευμένα μπαρ και εστιατόρια. Βρίσκεται στους πρόποδες του Λυκαβηττού και έχει εύκολη πρόσβαση στον πανέμορφο λόφο, με την υπέροχη πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα. Αν εργάζεσαι κοντά στο κέντρο ή αν απλά σου αρέσει να ζεις στην καρδιά της πόλης, το Κολωνάκι είναι η ιδανική περιοχή για σένα. Τρεις σταθμοί του μετρό εξυπηρετούν την περιοχή: Ευαγγελισμός, Σύνταγμα και Πανεπιστήμιο.

Περισσότερα Διαμερίσματα
Διαμερίσματα στο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας

Διαμερίσματα στο
Ιστορικό Κέντρο
της Αθήνας

Πλάκα, Μοναστηράκι, Σύνταγμα. Και στο κέντρο όλων, η Ακρόπολη, με τον Παρθενώνα να δεσπόζει στον Αττικό ουρανό. Το περίφημο Ιστορικό Κέντρο της Αθήνας βρίσκεται ψηλά στη λίστα στις ενοικιάσεις κατοικιών, γιατί έχει τα πάντα: το Μουσείο της Ακρόπολης, το Ηρώδειο, πεζόδρομους, αρχαιολογικούς χώρους, αλλά και όμορφες ταβέρνες, hip στέκια, παραδοσιακά καφενεία, θρυλικά μπαράκια. Εδώ, η πόλη δεν κοιμάται ποτέ. Οι σταθμοί που καλύπτουν την περιοχή είναι: Σύνταγμα, Ακρόπολη, Μοναστηράκι.

Περισσότερα Διαμερίσματα
Διαμερίσματα στην Κηφισιά

Διαμερίσματα
στην Κηφισιά

Γνωστή για την αριστοκρατική της αύρα, την αρχιτεκτονική των κτιρίων της και τα πολυτελή της καταστήματα, η Κηφισιά είναι μια από τις πιο αγαπητές και καταπράσινες περιοχές των βορείων προαστίων. Το κέντρο της σφύζει από ζωή, καθώς εδώ βρίσκονται δημοφιλείς μπουτίκ, εμπνευσμένα εστιατόρια, διαχρονικά στέκια και όμορφα πάρκα. Η πολύ καλή ρυμοτομία, οι ποδηλατόδρομοι και το κλίμα της την καθιστούν μια μαγική γειτονιά για να ζεις. Εδώ φτάνεις εύκολα με λεωφορείο ή με ηλεκτρικό σιδηρόδρομο.

Περισσότερα Διαμερίσματα
Διαμερίσματα στο Μαρούσι

Διαμερίσματα
στο Μαρούσι

Φιλοξενώντας μεγάλες πολυεθνικές εταιρείες και οργανισμούς, το Μαρούσι θεωρείται μια από τις σημαντικότερες επιχειρηματικές περιοχές της πρωτεύουσας. Γι’ αυτό και το επιλέγουν πολλά στελέχη και εργαζόμενοι επιχειρήσεων ως τόπο διαμονής. Εδώ, στα βόρεια της Αθήνας, βρίσκεται επίσης το μεγαλύτερο πάρκο της πόλης, το Άλσος Συγγρού, καθώς και το Ολυμπιακό Αθλητικό Κέντρο Αθηνών, αποτελώντας πόλο έλξης για φιλάθλους και αθλούμενους. Όσοι αγαπούν το shopping, επισκέπτονται το The Mall Athens, ένα από τα μεγαλύτερα εμπορικά κέντρα στη νοτιοανατολική Ευρώπη. Η περιοχή εξυπηρετείται από δύο σταθμούς του ηλεκτρικού σιδηρόδρομου και πολλά λεωφορεία.

Περισσότερα Διαμερίσματα
Διαμερίσματα στο Χαλάνδρι

Διαμερίσματα
στο Χαλάνδρι

Δημοφιλές για τα πολλά μπαρ και εστιατόρια, τα εμπορικά καταστήματα, αλλά και την καταπράσινη ρεματιά, το Χαλάνδρι είναι μια ζωντανή και γεμάτη ενέργεια περιοχή των βορείων προαστίων. Αποτελεί μια από τις μεγαλύτερες και πολυπληθέστερες συνοικίες της πόλης, η οποία φιλοξενεί πολλές μεγάλες πολυεθνικές εταιρίες, οργανισμούς και πρεσβείες. Γι’ αυτό το λόγο, προσελκύει χιλιάδες εταιρικούς ταξιδιώτες. Η μετακίνηση γίνεται πιο εύκολα, μέσω δύο σταθμών του μετρό: Χαλάνδρι και Αγία Παρασκευή.

Περισσότερα Διαμερίσματα
Διαμερίσματα στη Γλυφάδα

Διαμερίσματα
στη Γλυφάδα

Η περιοχή της Γλυφάδας είναι η μεγαλύτερη παραθαλάσσια συνοικία της πρωτεύουσας, στη νότια ακτή της Αττικής. Βρίσκεται στην περίφημη Αθηναϊκή Ριβιέρα και ξεχωρίζει για τους εντυπωσιακούς φοίνικες που στολίζουν τις αμμώδεις παραλίες. Θεωρείται μια από τις πιο δημοφιλείς και ευχάριστες περιοχές να ζει κανείς, με έντονη νυχτερινή ζωή, πολλά καταστήματα, μοντέρνα καφέ και γκουρμέ εστιατόρια. Εδώ βρίσκεται και το πρώτο γήπεδο γκολφ στην Ελλάδα διεθνών προδιαγραφών. Μπορείς να φτάσεις στην περιοχή με το τραμ ή το λεωφορείο.

Περισσότερα Διαμερίσματα
Στούντιο στην Αθήνα

Στούντιο στην Αθήνα

Η Αθήνα διαθέτει μια μεγάλη ποικιλία από πλήρως επιπλωμένα στούντιο-διαμερίσματα, προς ενοικίαση. Τα στούντιο αποτελούν την ιδανική επιλογή για όσους μένουν μόνοι τους, αλλά και για ζευγάρια. Η επιλογή των σπιτιών και των επίπλων από επαγγελματίες αρχιτέκτονες και διακοσμητές καθιστούν τα στούντιο της Blueground πλήρως λειτουργικά και άνετα.

Διαμερίσματα 1 υπνοδωματίου στην Αθήνα

Διαμερίσματα 1 υπνοδωματίου
στην Αθήνα

Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου είναι ιδανική επιλογή για όσους επιθυμούν μεγαλύτερους και διαχωρισμένους χώρους.Τα διαμερίσματα ενός υπνοδωματίου είναι πλήρως επιπλωμένα, ιδιαίτερα καλόγουστα και βρίσκονται στις καλύτερες γειτονιές της Αθήνας.

Διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και άνω στην Αθήνα

Διαμερίσματα 2 υπνοδωματίων και άνω
στην Αθήνα

Είναι εύκολο να βρεις στην Αθήνα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα δύο υπνοδωματίων και άνω, σε καλή τιμή. Τα επιλέγουν συνήθως οικογένειες με παιδιά, καθώς και φίλοι, συμφοιτητές ή συνεργάτες που έρχονται στην πρωτεύουσα και θέλουν να μοιραστούν ένα σπίτι για λόγους οικονομικούς ή απλά για να έχουν παρέα.

Μέσα μαζικής μεταφοράς της Αθήνας

Μέσα μαζικής μεταφοράς
της Αθήνας

Το μετρό της Αθήνας, αλλά και ο ηλεκτρικός σιδηρόδρομος, είναι οι καλύτερες λύσεις για όσους θέλουν να μετακινηθούν εύκολα και γρήγορα στην πόλη. Κεντρικότερος σταθμός του μετρό είναι του Συντάγματος, ο οποίος συνδέει το κέντρο με την υπόλοιπη Αθήνα. Για μια βόλτα στα σημαντικότερα αξιοθέατα της Αθήνας, επίλεξε το σταθμό Ακρόπολη, όπου θα μπορέσεις να επισκεφτείς το μουσείο της Ακρόπολης και να ανέβεις στον ιερό βράχο.

Περισσότερες επιλογές μετακίνησης προσφέρουν τα λεωφορεία, τα τρόλεϊ και τα τραμ που ενώνουν τις συνοικίες μεταξύ τους, καθώς και ο προαστιακός σιδηρόδρομος που συνδέει την πόλη με το Αεροδρόμιο και το λιμάνι του Πειραιά. Τα διαμερίσματα της Blueground βρίσκονται σε κεντρικά σημεία και σε κοντινή απόσταση από τους σταθμούς του μετρό ή των λεωφορείων.

Τις ώρες που οι δημόσιες συγκοινωνίες δεν λειτουργούν ή αν απλά δεν επιθυμείς να τις χρησιμοποιήσεις, μπορείς να επιλέξεις έναν εναλλακτικό τρόπο μετακίνησης στην πόλη: το ταξί. Μέσω των εφαρμογών που βρίσκονται στο Blueground mobile application, μπορείς να καλέσεις άμεσα ένα ταξί για σίγουρη και ασφαλή μετακίνηση.

Pet-Friendly διαμερίσματα στην Αθήνα

Pet-Friendly διαμερίσματα
στην Αθήνα

Έχεις αποφασίσει να μείνεις στην Αθήνα παρέα με τον τετράποδο φίλο σου; Κανένα πρόβλημα. Στην Blueground αγαπάμε τα κατοικίδια και γι’ αυτό τα περισσότερα διαμερίσματά μας είναι pet-friendly. Το μόνο που χρειάζεται είναι να μας το πεις, κι εμείς, θα σε ενημερώσουμε για τους κανονισμούς που ισχύουν σε κάθε πολυκατοικία ή κτιριακό συγκρότημα. Αν μπεις στο website της Blueground και επιλέξεις το φίλτρο “Pets Allowed” μπορείς να δεις επίσης ποια διαμερίσματα είναι pet-friendly. Και αν χρειάζεσαι βοήθεια στο καθάρισμα του διαμερίσματός σου, χρησιμοποίησε την εφαρμογή της Blueground κι εμείς θα το κανονίζουμε όποτε σε εξυπηρετεί.

Διαμερίσματα με παροχές και ανέσεις

Διαμερίσματα με
παροχές και ανέσεις

Στην Blueground μεταμορφώνουμε άδειους χώρους σε υπέροχα σπίτια. Φροντίζουμε και την πιο μικρή λεπτομέρεια και προσφέρουμε μοναδικές παροχές και ανέσεις στα επιπλωμένα διαμερίσματα που νοικιάζουμε με το μήνα, ούτως ώστε να νιώθεις από την πρώτη μέρα σαν στο σπίτι σου.

Συγκεκριμένα τα διαμερίσματα περιλαμβάνουν:

  • Έπιπλα με ξεχωριστό design
  • Ηλεκτρικές συσκευές τελευταίας τεχνολογίας όπως smart TV και ασύρματα ηχεία
  • Υψηλής ποιότητας σεντόνια και πετσέτες

Στην Blueground γνωρίζουμε τα χαρακτηριστικά που αναζητά κανείς σε ένα επιπλωμένο διαμέρισμα στην Αθήνα. Γι’ αυτό, παρέχουμε μια σύγχρονη και ολοκληρωμένη εμπειρία ενοικίασης με σκοπό να κάνουμε τους ανθρώπους να αισθάνονται “σαν στο σπίτι τους” όπου κι αν επιλέξουν να ζήσουν.